Skip to main content
|

Nieuwe impuls voor online handelsplatform Service2Fruit

Eind 2011 werd op initiatief van een tiental grote Nederlandse fruittelers en –handelsbedrijven het online handelsplatform Service2Fruit opgezet. Nu, ruim tien jaar na de oprichting, is het tijd voor verdere groei en uitbreiding van activiteiten.

Voor de verdere uitrol van het platform is Service2Fruit een samenwerking aangegaan met het Food & Agrifonds van Anders Invest; een jong participatiefonds dat investeert in bedrijven in de agrifoodsector die gezondheid, duurzaamheid en eerlijke prijzen hoog in het vaandel hebben staan. Het fonds heeft begin februari 50% van de aandelen Service2Fruit overgenomen van de bestaande aandeelhouders. Anders Invest is, zoals het woord ‘Anders’ in de naam al doet vermoeden, zeker geen buitenlands private equity fonds dat snel geld wil verdienen door in bedrijven te participeren en deze na een paar jaar met winst weer te verkopen. Nee, bij Anders Invest staat het lange termijn succes voorop. Anders investeren en participeren dan anderen dus.

Lees alles over de achtergrond van de participatie, over waar Service2Fruit op dit moment staat en de plannen van Service2Fruit en Anders Invest in het uitgebreide artikel in de recent verschenen Fruitteeltkrant


De Fruitteeltkrant per post?

Ontvang De Fruitteeltkrant 4 tot 6 keer per jaar GRATIS per post.
(Alleen telers en toeleveringsbedrijven)