Adverteren in De Fruitteeltkrant

Breng uw bedrijf of product op een opvallende manier onder de aandacht van alle fruittelers in Nederland en België.

De Fruitteeltkrant verschijnt drie tot vier keer per jaar. De krant wordt in een oplage van 3.250 stuks gedrukt en gratis verspreid onder alle bij de redactie bekende fruittelers in Nederland en België. Daarnaast is de krant als pdf via de website te lezen of te downloaden.

De mogelijkheden op een rij

 • Advertorials

  Een nieuw product, machine of ras? Uw bedrijf voorstellen aan uw potentiële klanten? Speciale aandacht vestigen op de activiteiten van uw bedrijf? Een advertorial in de gedrukte editie van De Fruitteeltkrant is hiervoor het ideale platform. Een advertorial bestaat uit tekst, afbeeldingen en uw logo en contactgegevens.

  Aanlevering en opmaak:

  U levert de tekst aan als Word-document en de afbeeldingen als . jpg en De Fruitteeltkrant verzorgt de opmaak. Desgewenst kan de Fruitteeltkrant voor u een ter zake kundig journalist inschakelen om de tekst te maken.

  Tarieven:

  Bekijk hier de tarieven voor het plaatsen van een advertorial
 • Advertenties

  De Fruitteeltkrant biedt een groot aantal mogelijkheden voor het plaatsen van een advertentie, variërend van 1/20 van een pagina tot een hele pagina

  Aanlevering en opmaak:

  In principe levert u de advertentie ‘kant en klaar’ aan als pdf. Desgewenst kan De Fruitteeltkrant de opmaak verzorgen.

  Tarieven:

  Bekijk hier de advertentietarieven

 • Folder, flyer of brochure meesturen

  Een folder, flyer of brochure meesturen met de Fruitteeltkrant kan al vanaf € 875,- * ^Productfolder A4 of kleiner en maximaal 10 gram. Prijs op basis van aangeleverd drukwerk.

  Aanlevering en opmaak:

  De tarieven zijn op basis van aangeleverd drukwerk. U levert het gewenste aantal folders, flyers of brochures tijdig bij ons aan. Desgewenst kan De Fruitteeltkrant de opmaak en druk verzorgen.

  Tarieven:

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Interesse?

Kijk hier voor de tarieven voor het plaatsen van advertenties en advertorials in De Fruitteeltkrant, of neem voor meer informatie of een passende offerte vrijblijvend contact op met:


Gerard Poldervaart
Tel: +31 (0)6 18054231
of e-mail: info@defruitteeltkrant.nl

De eerstvolgende gedrukte editie van ‘De Fruitteeltkrant’ verschijnt augustus 2021.

Bekijk hier de verschijningsdata van de gedrukte editie van de Fruitteeltkrant in 2022 en de aanleverdate voor advertenties en advertorials

De Fruitteeltkrant als alternatief voor de afgelaste vakbeurzen

De Fruitteeltkrant verschijnt normaal gesproken kort voor een aantal beurzen en evenementen, zoals de Fruitteelt vakbeurs, Werktuigendagen, Appeldag, Fructura of Perendag.
Omdat in het voorjaar en mogelijk ook in de zomer van 2021 alle evenementen zijn afgelast vanwege het CORONA virus, is de Fruitteeltkrant een passend alternatief voor toeleveringsbedrijven om toch hun doelgroep te bereiken.

De Fruitteeltkrant per post?

Ontvang De Fruitteeltkrant 4 tot 6 keer per jaar GRATIS per post.
(Alleen telers en toeleveringsbedrijven)


© De Fruitteeltkrant. Alle rechten voorbehouden. Powered by KovoKs.nl