Skip to main content
|

De Fruitteeltkrant heeft een zusje

Najaar 2021 is een geheel nieuwe krant verschenen met dezelfde opzet en hetzelfde concept als de Fruitteeltkrant met de titel: Lekkerrrs.… uit de streek.
Lekkerrrs…. uit de streek gaat over ambachtelijke streekproducten, over de winkels en speciaalzaken die deze producten verkopen, over korte ketens, over beleving, …. Kortom, over de productie, verwerking en de verkoop van producten van fruittelers, tuinders, telers en boeren.

Net als de Fruitteeltkrant wordt ook Lekkerrrs…. gratis per post verzonden. In dit geval naar producenten van ambachtelijke streekproducten en naar winkels die ambachtelijke streekproducten in het assortiment hebben of zouden kunnen hebben. Denk hierbij aan boerderijwinkels, delicatessenzaken, kaasspeciaalzaken, groentespeciaalzaken en ambulante leveranciers van (streek)producten.
Daarnaast is de krant via de website www.lekkerrrs.nl ook online toegankelijk voor alle overige geïnteresseerden.
Lekkerrrs…. uit de streek gaat ongeveer 4 keer per jaar verschijnen. De eerste twee kranten van 2021 zijn inmiddels verschenen.

Gratis Lekkerrrs ontvangen
Ondernemers met een boerderijwinkel, delicatessenzaak, kaasspeciaalzaak, groentespeciaalzaak verkoopkiosk of (markt)kraam met interesse in ambachtelijke streekproducten kunnen Lekkerrrs…. als gedrukte krant gratis per post ontvangen. Overige belangstellenden kunnen een pdf van de krant downloaden.
Kijk op de lekkerrrs website www.lekkerrrs.nl voor meer info


De Fruitteeltkrant per post?

Ontvang De Fruitteeltkrant 4 tot 6 keer per jaar GRATIS per post.
(Alleen telers en toeleveringsbedrijven)